MENU

ザ・プリンス 箱根芦ノ湖ザ・プリンス 箱根芦ノ湖

電話での宿泊予約

電話での宿泊予約

ザ・プリンス 箱根芦ノ湖

0460-83-11110460-83-1111

西武プリンスホテルズ&リゾーツ 予約センター

全国の西武プリンスホテルズ&リゾーツの宿泊予約をお電話ひとつでご案内。
24時間安心サポート!

フリーダイヤル0120-00-86860120-00-8686

24時間対応・年中無休

西武プリンスホテルズ&リゾーツ 予約センター

※PHSや一部の携帯電話・IP電話・海外からのお電話などで「フリーダイヤル」への通話ができない場合はTEL:03-6741-915503-6741-9155をご利用ください。

※西武プリンスホテルズ&リゾーツ 予約センターではお客さまサービス向上のため、通話を記録させていただいております。

空室検索・予約

空室検索・予約

Seibu Prince Global Rewards(SEIBU PRINCE CLUB)会員の皆さまには、
最もお得な宿泊料金を保証させていただきます。

ザ・プリンス 箱根芦ノ湖

チェックイン/チェックアウト
1室のご利用人数
おとな
こども
プロモーションコード
(オプション)

ザ・プリンス 箱根芦ノ湖 〒250-0592 神奈川県足柄下郡箱根町元箱根144 TEL:0460-83-1111

アクセス

よくある質問

【なだ万雅殿】

ご夕食<懐石料理>

開放感あふれる和の空間

四季折々の食材を使用した目にも美しい日本料理。店内は吹き抜けた天井、開放感のあるゆったりとした空間で会席料理をお愉しみください。

期間: 2023年04月01日(土) 〜
時間: 5:30P.M.〜9:00P.M.(ラストオーダー 8:00P.M.)(予約制となります。)

一般メニュー

芦ノ湖懐石  ¥11,000

芦ノ湖懐石 4月メニュー表

先 付
季節の浸し
えんどう豆豆腐 蟹身 キャビア 旨出汁餡
帆立貝炙り 飯蛸 花山葵 新若布 ラレシ 柑橘ゼリー

温 菜
フォアグラ茶碗蒸し 香味餡 黒胡椒 浅月

造 り
本鮪 勘八 鯛 あしらい土佐醤油

煮 物
箱根山麓豚柔らか煮 馬鈴薯餅 筍 友地餡 溶き芥子 かもじ葱

焼 物
太刀魚柚香焼 甘海老コロッケ 添え野菜

食 事
釜炊き御飯 筍 御清し 香の物

デザート
柚子みつプリン
コアントローゼリー

【SET MENU ~Apr.ASHINOKO】Please check the English menu here.

Appetizer
・Boil cooked □kinds green.
・Green peas in tofu with crub meat &Japanese sause.
・Light grilled scallop&Ocellated octopus with sea weed&citrus jelly.

Hot dish
・Foie gras in steamed egg custard with oyster&carrot sause.

Sashimi
・Tuna,amberjack&red snapper with soysauce for sashimi.

Boiled dish
・Simmerd HAKONE-pork with potato cake,bambooshoot&Japanese mustard.

Grilled dish
・Grilled Hairtail with citrus&japanese sause with shrimp in cream croquette.

Meal
・Pot style cooked rice with bamboosoot.
・Japanese clear soup&Pickles- vegetables.

Dessert
・Yuzu citrus&honney in milk pudding with jellied cointreau.

芦ノ湖懐石 5月メニュー表

先 付
ホワイトアスパラ豆腐 蟹身 旨だし餡
汲み湯葉 法蓮草浸し 香り海苔
酢味噌掛け さらし鯨 葱 胡瓜 クコの実

温 菜
雲丹のロワイヤル トリュフ餡

造 り
本鮪 勘八 鯛 あしらい土佐醤油

煮 物
美味鶏 丸茄子 煮卸し餡掛け かもじ葱 黒七味

焼 物
鱒の助香味酢焼 季節野菜添え

食 事
釜炊き御飯 太刀魚 新生姜 御清し 香の物

デザート
檸檬みつプリン
季節の果物
コアントローゼリー

【SET MENU ~May.ASHINOKO】Please check the English menu here.

Appetizer
・Boil cooked spinach & tofu skin.
・White asuparagus in tofu with crub meat &Japanese sause.
・Japanese onion,whale skin &cucumber with miso&vinegar sause.

Hot dish
・Sea urchin in s teamed egg custard with truffle&comsome sause.

Sashimi
・Tuna,amberjack&red snapper with soysauce for sashimi.

Boiled dish
・Simmerd BIMI chiken & egg plant with grated radish & Japanese sause.

Grilled dish
・Grilled king salmon with vineger sause.

Meal
・Pot style cooked rice with hairtail & ginger.
・Japanese clear soup&Pickl es vegetables.

Dessert
・Lemon&honney in milk pudding with jel l ied cointreau.

箱根懐石 ¥18,700

箱根懐石 4月メニュー表

先 付
季節の浸し
えんどう豆豆腐 蟹身 キャビア 旨出汁餡
帆立貝炙り 飯蛸 花山葵 新若布 ラレシ 柑橘ゼリー

温 菜
フォアグラ茶碗蒸し ふかひれ餡 黒胡椒 浅月

造 り
本鮪 勘八 鯛青利烏賊 あしらい土佐醤油

煮 物
牛タン白味噌煮 馬鈴薯餅 筍 トリュフ

焼 物
赤ムツ柚香焼
黒毛和牛照り焼 添え野菜 甘海老コロッケ

食 事
釜炊き御飯 蛤筍 御清し 香の物

デザート
本日のデザート

【SET MENU ~Apr.HAKONE】Please check the English menu here.

Appetizer
・Boil cooked kinds green.
・Green peas in tofu with crub meat &Japanese sause.
・Light grilled scallop&Ocellated octopus with sea weed&citrus jelly.

Hot dish
・Foie gras in steamed egg custard with oyster&carrot sause.

Sashimi
・Tuna,amberjack,red snapper&squid with soysauce for sashimi.

Boiled dish
・Simmered beef tongue & white miso with potato cake & bambooshoot.

Grilled dish
・Grilled rock fish with yuzu citrus& japanese sause.
・Grilled japanese beef with TERIYAKI sause with shrimp in cream croquette.

Meal
・Pot style cooked rice with bamboosoot&clams.
・Japanese clear soup&Pickles- vegetables.

Dessert
・Original dessert
・Vanilla ice cream,coconut milk,red bean jam&tapioka.

箱根懐石 5月メニュー表

先 付
ホワイトアスパラ豆腐 蟹身 旨だし餡
汲み湯葉 法蓮草浸し 香り海苔
酢味噌掛け さらし鯨 葱 胡瓜 クコの実

温 菜
雲丹のロワイヤル トリュフ餡

造 り
本鮪 勘八 鯛 帆立貝 あしらい土佐醤油

煮 物
魴と丸茄子 煮卸し餡掛け かもじ葱 黒七味

焼 物
甘鯛汐焼
牛肉和風ロースト 蓬麩田楽 しし唐 蓮根

食 事
釜炊き御飯 鰻実山椒煮 新生姜 御清し 香の物

デザート
本日のデザート

【SET MENU ~May.HAKONE】Please check the English menu here.

Appetizer
・Boil cooked spinach & tofu skin.
・White asuparagus in tofu with crub meat &Japanese sause.
・Japanese onion,whale skin &cucumber with miso&vinegar sause.

Hot dish
・Sea urchin in s teamed egg custard with truffle&comsome sause.

Sashimi
・Tuna,amberjack,red snapper&squid with soysauce for sashimi.

Boiled dish
・Simmered butter fish & egg plant with grated radish & Japanese sause.

Grilled dish
・Grilled red snapper with salt& japanese sause.
・Roasted beef with Mugwort in wheat blan & sweet miso.

Meal
・Pot style cooked rice with simmerd eel & Japanese papper.
・Japanese clear soup&Pickles vegetables.

Dessert
・Original dessert.
・Vanilla icecream,coconut milk,red bean jam&tapioka.

和風ステーキセット ¥16,440~

お肉の種類・グラムにより料金が異なります。~Prices vary depending on the type and gram of meat.~

◆黒毛和牛 ~Japanese beef loin~ 
100g ¥16,440
150g ¥21,500

◆神戸牛 ~Kobe beef~
100g ¥31,625
150g ¥44,720

和風ステーキセット 4月メニュー表

先 付
季節の浸し
えんどう豆豆腐 蟹身 キャビア 旨出汁餡
帆立貝炙り 飯蛸 花山葵 新若布 ラレシ 柑橘ゼリー

温 菜
茶碗蒸し 鶏肉銀杏蒲鉾

サラダ
グリーンサラダ 選べるなだ万ドレッシング

主 菜
黒毛和牛又は神戸牛 和風ステーキ

食 事
ひとめぼれ白御飯 御清し 香の物

デザート
本日のデザート

【SET MENU ~Apr.JAPANESE-BEEF】

Appetizer
・Boil cooked kinds green.
・Green peas in tofu with crub meat &Japanese sause.
・Light grilled scallop&Ocellated octopus with sea weed&citrus jelly.

Hot dish
・Chicken meat,gingko nut&fish cake in steamed egg custard.

Salad
・9kinds of green sarad with NADAMAN dressing.

Main dish
※Please select the type and gram of meat.

Meal
・Hitomebore rice with Japanese clear soup&Pickles- vegetables.

Dessert
・Original dessert.

和風ステーキセット 5月メニュー表

先 付
ホワイトアスパラ豆腐 蟹身 旨だし餡
汲み湯葉 法蓮草浸し 香り海苔
酢味噌掛け さらし鯨 葱 胡瓜 クコの実

温 菜
茶碗蒸し

サラダ
グリーンサラダ 選べるなだ万ドレッシング

主 菜
※お肉の種類・グラムをお選びください。

食 事
ひとめぼれ白御飯 御清し 香の物

デザート
本日のデザート

【SET MENU ~May.JAPANESE-BEEF】

Appetizer
・Boil cooked spinach & tofu skin
・White asuparagus in tofu with crub meat &Japanese sause
・Japanese onion,whale skin &cucumber with miso&vinegar sause

Hot dish
・Steamed egg custard.

Salad
・9kinds of green sarad with NADAMAN dressing.

Main dish
※Please select the type and gram of meat.

Meal
・Hitomebore rice with Japanese clear soup&Pickles- vegetables.

Dessert
・Original dessert.

※写真はイメージです。
※食材によるアレルギーなどがございましたら、あらかじめ係へお申し付けください。
※仕入れの都合により内容の一部が変更となる場合がございます。
※上記税込み料金に別途サービス料15%を申し受けます。

安心・快適にお過ごしいただくために

仕入れの状況により、食材・メニューに変更がある場合がございます。

仕入れの状況により、食材・メニューに変更がある場合がございます。

関連するプラン

ご朝食 イメージ
【箱根 なだ万雅殿】

ご朝食

天保元年創業の和食の老舗「なだ万」がひとつひとつ丁寧に仕上げた和朝食を是非お召あがりください。

ご昼食 イメージ
【なだ万雅殿】

ご昼食

吹き抜けた天井、雄大な芦ノ湖と富士山を眺めながらゆったりとした時間の中で、四季を感じる食材の味をご堪能ください。
※事前予約制です。詳しくはお問合せください。

プラン一覧へ

店舗トップへ