開放感あふれる和の空間
四季折々の食材を使用した目にも美しい日本料理。店内は吹き抜けた天井、開放感のあるゆったりとした空間で会席料理をお愉しみください。
期間:
2023年04月01日(土)
〜
時間:
5:30P.M.〜9:00P.M.(ラストオーダー 8:00P.M.)(予約制となります。)
ログイン
2022年3月1日より、お客さまに安全・安心にご利用いただけるよう、個人情報の保護・セキュリティ強化を目的にパスワードポリシーを変更いたしました。ログインパスワードの変更にご協力お願いいたします。パスワードの変更はこちら
パスワードポリシー変更のお知らせ
電話での宿泊予約
ザ・プリンス 箱根芦ノ湖
0460-83-11110460-83-1111
西武プリンスホテルズ&リゾーツ 予約センター
全国の西武プリンスホテルズ&リゾーツの宿泊予約をお電話ひとつでご案内。
24時間安心サポート!
0120-00-86860120-00-8686
24時間対応・年中無休
西武プリンスホテルズ&リゾーツ 予約センター
※PHSや一部の携帯電話・IP電話・海外からのお電話などで「フリーダイヤル」への通話ができない場合はTEL:03-6741-915503-6741-9155をご利用ください。
※西武プリンスホテルズ&リゾーツ 予約センターではお客さまサービス向上のため、通話を記録させていただいております。
空室検索・予約
プリンスホテルズ&リゾーツ会員ログインあなたに最適な情報をお届けします
プリンスホテルズ&リゾーツ会員ページのご利⽤には、SEIBU
PRINCE CLUBの会員登録が必要です。SEIBU PRINCE CLUB
にご入会後、会員情報登録がお済みのお客さまはご利⽤いただけます。
※SEIBU PRINCE CLUBのWebお申込みは、お申込みと同時に「お客さま番号」を発番いたしますので、カードが届く前にメンバーページをご利用いただけます。
【なだ万雅殿】
開放感あふれる和の空間
四季折々の食材を使用した目にも美しい日本料理。店内は吹き抜けた天井、開放感のあるゆったりとした空間で会席料理をお愉しみください。
期間:
2023年04月01日(土)
〜
時間:
5:30P.M.〜9:00P.M.(ラストオーダー 8:00P.M.)(予約制となります。)
先 付
季節の浸し
えんどう豆豆腐 蟹身 キャビア 旨出汁餡
帆立貝炙り 飯蛸 花山葵 新若布 ラレシ 柑橘ゼリー
温 菜
フォアグラ茶碗蒸し 香味餡 黒胡椒 浅月
造 り
本鮪 勘八 鯛 あしらい土佐醤油
煮 物
箱根山麓豚柔らか煮 馬鈴薯餅 筍 友地餡 溶き芥子 かもじ葱
焼 物
太刀魚柚香焼 甘海老コロッケ 添え野菜
食 事
釜炊き御飯 筍 御清し 香の物
デザート
柚子みつプリン
コアントローゼリー
Appetizer
・Boil cooked □kinds green.
・Green peas in tofu with crub meat &Japanese sause.
・Light grilled scallop&Ocellated octopus with sea weed&citrus jelly.
Hot dish
・Foie gras in steamed egg custard with oyster&carrot sause.
Sashimi
・Tuna,amberjack&red snapper with soysauce for sashimi.
Boiled dish
・Simmerd HAKONE-pork with potato cake,bambooshoot&Japanese mustard.
Grilled dish
・Grilled Hairtail with citrus&japanese sause with shrimp in cream croquette.
Meal
・Pot style cooked rice with bamboosoot.
・Japanese clear soup&Pickles- vegetables.
Dessert
・Yuzu citrus&honney in milk pudding with jellied cointreau.
先 付
ホワイトアスパラ豆腐 蟹身 旨だし餡
汲み湯葉 法蓮草浸し 香り海苔
酢味噌掛け さらし鯨 葱 胡瓜 クコの実
温 菜
雲丹のロワイヤル トリュフ餡
造 り
本鮪 勘八 鯛 あしらい土佐醤油
煮 物
美味鶏 丸茄子 煮卸し餡掛け かもじ葱 黒七味
焼 物
鱒の助香味酢焼 季節野菜添え
食 事
釜炊き御飯 太刀魚 新生姜 御清し 香の物
デザート
檸檬みつプリン
季節の果物
コアントローゼリー
Appetizer
・Boil cooked spinach & tofu skin.
・White asuparagus in tofu with crub meat &Japanese sause.
・Japanese onion,whale skin &cucumber with miso&vinegar sause.
Hot dish
・Sea urchin in s teamed egg custard with truffle&comsome sause.
Sashimi
・Tuna,amberjack&red snapper with soysauce for sashimi.
Boiled dish
・Simmerd BIMI chiken & egg plant with grated radish & Japanese sause.
Grilled dish
・Grilled king salmon with vineger sause.
Meal
・Pot style cooked rice with hairtail & ginger.
・Japanese clear soup&Pickl es vegetables.
Dessert
・Lemon&honney in milk pudding with jel l ied cointreau.
先 付
季節の浸し
えんどう豆豆腐 蟹身 キャビア 旨出汁餡
帆立貝炙り 飯蛸 花山葵 新若布 ラレシ 柑橘ゼリー
温 菜
フォアグラ茶碗蒸し ふかひれ餡 黒胡椒 浅月
造 り
本鮪 勘八 鯛青利烏賊 あしらい土佐醤油
煮 物
牛タン白味噌煮 馬鈴薯餅 筍 トリュフ
焼 物
赤ムツ柚香焼
黒毛和牛照り焼 添え野菜 甘海老コロッケ
食 事
釜炊き御飯 蛤筍 御清し 香の物
デザート
本日のデザート
Appetizer
・Boil cooked kinds green.
・Green peas in tofu with crub meat &Japanese sause.
・Light grilled scallop&Ocellated octopus with sea weed&citrus jelly.
Hot dish
・Foie gras in steamed egg custard with oyster&carrot sause.
Sashimi
・Tuna,amberjack,red snapper&squid with soysauce for sashimi.
Boiled dish
・Simmered beef tongue & white miso with potato cake & bambooshoot.
Grilled dish
・Grilled rock fish with yuzu citrus& japanese sause.
・Grilled japanese beef with TERIYAKI sause with shrimp in cream croquette.
Meal
・Pot style cooked rice with bamboosoot&clams.
・Japanese clear soup&Pickles- vegetables.
Dessert
・Original dessert
・Vanilla ice cream,coconut milk,red bean jam&tapioka.
先 付
ホワイトアスパラ豆腐 蟹身 旨だし餡
汲み湯葉 法蓮草浸し 香り海苔
酢味噌掛け さらし鯨 葱 胡瓜 クコの実
温 菜
雲丹のロワイヤル トリュフ餡
造 り
本鮪 勘八 鯛 帆立貝 あしらい土佐醤油
煮 物
魴と丸茄子 煮卸し餡掛け かもじ葱 黒七味
焼 物
甘鯛汐焼
牛肉和風ロースト 蓬麩田楽 しし唐 蓮根
食 事
釜炊き御飯 鰻実山椒煮 新生姜 御清し 香の物
デザート
本日のデザート
Appetizer
・Boil cooked spinach & tofu skin.
・White asuparagus in tofu with crub meat &Japanese sause.
・Japanese onion,whale skin &cucumber with miso&vinegar sause.
Hot dish
・Sea urchin in s teamed egg custard with truffle&comsome sause.
Sashimi
・Tuna,amberjack,red snapper&squid with soysauce for sashimi.
Boiled dish
・Simmered butter fish & egg plant with grated radish & Japanese sause.
Grilled dish
・Grilled red snapper with salt& japanese sause.
・Roasted beef with Mugwort in wheat blan & sweet miso.
Meal
・Pot style cooked rice with simmerd eel & Japanese papper.
・Japanese clear soup&Pickles vegetables.
Dessert
・Original dessert.
・Vanilla icecream,coconut milk,red bean jam&tapioka.
お肉の種類・グラムにより料金が異なります。~Prices vary depending on the type and gram of meat.~
◆黒毛和牛 ~Japanese beef loin~
100g ¥16,440
150g ¥21,500
◆神戸牛 ~Kobe beef~
100g ¥31,625
150g ¥44,720
先 付
季節の浸し
えんどう豆豆腐 蟹身 キャビア 旨出汁餡
帆立貝炙り 飯蛸 花山葵 新若布 ラレシ 柑橘ゼリー
温 菜
茶碗蒸し 鶏肉銀杏蒲鉾
サラダ
グリーンサラダ 選べるなだ万ドレッシング
主 菜
黒毛和牛又は神戸牛 和風ステーキ
食 事
ひとめぼれ白御飯 御清し 香の物
デザート
本日のデザート
Appetizer
・Boil cooked kinds green.
・Green peas in tofu with crub meat &Japanese sause.
・Light grilled scallop&Ocellated octopus with sea weed&citrus jelly.
Hot dish
・Chicken meat,gingko nut&fish cake in steamed egg custard.
Salad
・9kinds of green sarad with NADAMAN dressing.
Main dish
※Please select the type and gram of meat.
Meal
・Hitomebore rice with Japanese clear soup&Pickles- vegetables.
Dessert
・Original dessert.
先 付
ホワイトアスパラ豆腐 蟹身 旨だし餡
汲み湯葉 法蓮草浸し 香り海苔
酢味噌掛け さらし鯨 葱 胡瓜 クコの実
温 菜
茶碗蒸し
サラダ
グリーンサラダ 選べるなだ万ドレッシング
主 菜
※お肉の種類・グラムをお選びください。
食 事
ひとめぼれ白御飯 御清し 香の物
デザート
本日のデザート
Appetizer
・Boil cooked spinach & tofu skin
・White asuparagus in tofu with crub meat &Japanese sause
・Japanese onion,whale skin &cucumber with miso&vinegar sause
Hot dish
・Steamed egg custard.
Salad
・9kinds of green sarad with NADAMAN dressing.
Main dish
※Please select the type and gram of meat.
Meal
・Hitomebore rice with Japanese clear soup&Pickles- vegetables.
Dessert
・Original dessert.
※写真はイメージです。
※食材によるアレルギーなどがございましたら、あらかじめ係へお申し付けください。
※仕入れの都合により内容の一部が変更となる場合がございます。
※上記税込み料金に別途サービス料15%を申し受けます。
仕入れの状況により、食材・メニューに変更がある場合がございます。