開放感あふれる和の空間
天保元年(1830年)創業の老舗日本料理店。リゾート地への出店は、このザ・プリンス 箱根芦ノ湖のみです。
旬の食材をふんだんにあしらった目にも美しい日本料理をご堪能ください。
ご夕朝食付き宿泊プラン専用のメニューをご紹介いたします。
時間:
5:30P.M.〜9:00P.M.(ラストオーダー 8:00P.M.)(予約制となります。)
ログイン
2022年3月1日より、お客さまに安全・安心にご利用いただけるよう、個人情報の保護・セキュリティ強化を目的にパスワードポリシーを変更いたしました。ログインパスワードの変更にご協力お願いいたします。パスワードの変更はこちら
パスワードポリシー変更のお知らせ
電話での宿泊予約
ザ・プリンス 箱根芦ノ湖
0460-83-11110460-83-1111
西武プリンスホテルズ&リゾーツ 予約センター
全国の西武プリンスホテルズ&リゾーツの宿泊予約をお電話ひとつでご案内。
24時間安心サポート!
0120-00-86860120-00-8686
24時間対応・年中無休
西武プリンスホテルズ&リゾーツ 予約センター
※PHSや一部の携帯電話・IP電話・海外からのお電話などで「フリーダイヤル」への通話ができない場合はTEL:03-6741-915503-6741-9155をご利用ください。
※西武プリンスホテルズ&リゾーツ 予約センターではお客さまサービス向上のため、通話を記録させていただいております。
空室検索・予約
プリンスホテルズ&リゾーツ会員ログインあなたに最適な情報をお届けします
プリンスホテルズ&リゾーツ会員ページのご利⽤には、SEIBU
PRINCE CLUBの会員登録が必要です。SEIBU PRINCE CLUB
にご入会後、会員情報登録がお済みのお客さまはご利⽤いただけます。
※SEIBU PRINCE CLUBのWebお申込みは、お申込みと同時に「お客さま番号」を発番いたしますので、カードが届く前にメンバーページをご利用いただけます。
【なだ万雅殿】
開放感あふれる和の空間
天保元年(1830年)創業の老舗日本料理店。リゾート地への出店は、このザ・プリンス 箱根芦ノ湖のみです。
旬の食材をふんだんにあしらった目にも美しい日本料理をご堪能ください。
ご夕朝食付き宿泊プラン専用のメニューをご紹介いたします。
時間:
5:30P.M.〜9:00P.M.(ラストオーダー 8:00P.M.)(予約制となります。)
先 付
季節の浸し
えんどう豆豆腐 蟹身 キャビア 旨出汁餡
帆立貝炙り 飯蛸 花山葵 新若布ラレシ 柑橘ゼリー
温 菜
フォアグラ茶碗蒸し 香味餡 黒胡椒 浅月
造 り
本鮪 青利烏賊 あしらい 土佐醤油
煮 物
丸茄子と白身魚衣揚げ 煮卸し餡掛け かもじ葱
焼 物
鱒の助柚香焼 甘海老コロッケ 添え野菜
食 事
釜炊き御飯 岩手県産ひとめぼれ
御 菜
海苔なめこ 御清し 香の物
デザート
柚子みつプリン
コアントローゼリー
Appetizer
・Boil cooked kinds green japanese sauce.
・Green peas in tofu with crub meat &Japanese sause.
・Light grilled scallop&Ocellated octopus with sea weed&citrus jelly.
Hot dish
・Foie gras in steamed egg custard with oyster&carrot sause.
Sashimi
・tuna&squid with soysauce for sashimi.
Boiled dish
・Deep fried eggplant with greated radish&Japanese sause.
Grilled dish
・Grilled salmon with citrus sause with shrimp in cream croquette.
Meal
・Pot style cooked rice with tsukudani cooked mushrooms.
・Japanese clear soup&Pickles- vegetables.
Dessert
・Yuzu citrus&hunney in milk pudding with jellied cointreau.
先 付
ホワイトアスパラ豆腐 蟹身 旨だし餡
汲み湯葉 法蓮草浸し 香り海苔
酢味噌掛け さらし鯨 葱 胡瓜 クコの実
温 菜
雲丹のロワイヤル トリュフ餡
造 り
本鮪 鯛 あしらい土佐醤油
煮 物
野菜饅頭 美味鶏 かもじ葱 黒七味
焼 物
鰈南蛮焼 蓬麩田楽 しし唐 蓮根
食 事
釜炊き御飯 岩手県産ひとめぼれ
御 菜
海苔なめこ 御清し 香の物
デザート
檸檬みつプリン
季節の果物
コアントローゼリー
Appetizer
・Boil cooked spinach & tofu skin.
・White asuparagus in tofu with crub meat &Japanese sause.
・Japanese onion,whale skin &cucumber with miso&vinegar sause.
Hot dish
・Sea urchin in s teamed egg custard with truffle&comsome sause.
Sashimi
・Tuna red snapper with soysauce for sashimi.
Boiled dish
・Vegetables in manju dumpling with BIMI chiken &Japanese sause.
Grilled dish
・Grilled flounder with onion& Japanese sause with Mugwort in wheat blan & sweet miso.
Meal
・Pot style cooked rice with tsukudani cooked mushrooms.
・Japanese clear soup&Pickles vegetables.
Dessert
Lemon&hunney in milk pudding with jellied cointreau.
先 付
季節の浸し
えんどう豆豆腐 蟹身 キャビア 旨出汁餡
帆立貝炙り 飯蛸 花山葵 新若布 ラレシ 柑橘ゼリー
温 菜
フォアグラ茶碗蒸し 香味餡 黒胡椒 浅月
造 り
本鮪 勘八鯛 あしらい土佐醤油
煮 物
箱根山麓豚柔らか煮 馬鈴 薯餅筍 友地餡 溶き芥子 かもじ葱
焼 物
鰆柚香焼 甘海老コロッケ 添え野菜
食 事
釜炊き御飯 筍 蕨 御清し 香の物
デザート
柚子みつプリン
コアントローゼリー
Appetizer
・Boil cooked kinds green japanese sauce.
・Green peas in tofu with crub meat &Japanese sause.
・Light grilled scallop&Ocellated octopus with sea weed&citrus jelly.
Hot dish
・Foie gras in steamed egg custard with oyster&carrot sause.
Sashimi
・Tuna,red snapper&amberjack with soysauce for sashimi.
Boiled dish
・Simmerd HAKONE-pork with potato cake,bambooshoot&Japanese mustard.
Grilled dish
・Grilled spanish mackerel with citrus sause with shrimp in cream croquette.
Meal
・Pot style cooked rice with bambooshoot.
・Japanese clear soup&Pickles- vegetables.
Dessert
・Yuzu citrus&hunney in milk pudding with jellied cointreau.
先 付
ホワイトアスパラ豆腐 蟹身 旨だし餡
汲み湯葉 法蓮草浸し 香り海苔
酢味噌掛け さらし鯨 葱 胡瓜 クコの実
温 菜
雲丹のロワイヤル トリュフ餡
造 り
本鮪 勘八鯛 あしらい土佐醤油
煮 物
美味鶏 丸茄子 煮卸し餡掛け かもじ葱 黒七味
焼 物
鱒の助香味酢焼 季節野菜添え
食 事
釜炊き御飯 太刀魚 新生姜 御清し 香の物
デザート
檸檬みつプリン
季節の果物
コアントローゼリー
Appetizer
・Boil cooked spinach & tofu skin.
・White asuparagus in tofu with crub meat &Japanese sause.
・Japanese onion,whale skin &cucumber with miso&vinegar sause.
Hot dish
・Sea urchin in s teamed egg custard with truffle&comsome sause.
Sashimi
・Tuna,red snapper&amberjack with soysauce for sashimi.
Boiled dish
・Deep fried egg plant&BIMI chiken with grated radish&Japanese sause.
Grilled dish
・Grilled king salmon with vineger sause.
Meal
・Pot style cooked rice with hairtale&ginger.
・Japanese clear soup&Pickles vegetables.
Dessert
・Lemon&hunney in milk pudding with jellied cointreau.
先 付
季節の浸し
えんどう豆豆腐 蟹身 キャビア 旨出汁餡
帆立貝炙り 飯蛸 花山葵 新若布 ラレシ 柑橘ゼリー
温 菜
フォアグラ茶碗蒸し ふかひれ餡 黒胡椒 浅月
造 り
本鮪 勘八 鯛 青利烏賊 あしらい土佐醤油
煮 物
牛タン白味噌煮 馬鈴薯餅 筍 トリュフ
焼 物
太刀魚柚香焼 甘海老コロッケ 添え野菜
食 事
釜炊き御飯 筍 蕨 御清し 香の物
デザート
本日のデザート
Appetizer
・Boil cooked kinds green.
・Green peas in tofu with crub meat &Japanese sause.
・Light grilled scallop&Ocellated octopus with sea weed&citrus jelly.
Hot dish
・Foie gras in steamed egg custard with oyster&carrot sause.
Sashimi
・Tuna,amberjack,red snapper&squid with soysauce for sashimi.
Boiled dish
・Simmered beef tongue & white miso with potato cake & bambooshoot.
Grilled dish
・Grilled Hairtail with citrus&japanese sause with shrimp in cream croquette.
Meal
・Pot style cooked rice with bamboosoot.
・Japanese clear soup&Pickles- vegetables.
Dessert
・Original dessert.
・Vanilla ice cream,coconut milk,red bean jam&tapioka.
先 付
ホワイトアスパラ豆腐 蟹身 旨だし餡
汲み湯葉 法蓮草浸し 香り海苔
酢味噌掛け さらし鯨 葱 胡瓜 クコの実
温 菜
雲丹のロワイヤル トリュフ餡
造 り
本鮪 勘八 鯛 帆立貝 あしらい土佐醤油
煮 物
牛タンと丸茄子 煮卸し餡掛け かもじ葱 黒七味
焼 物
鰆南蛮焼 蓬麩田楽 蓮根 しし唐
食 事
釜炊き御飯 太刀魚 新生姜 御清し 香の物
デザート
本日のデザート
Appetizer
・Boil cooked spinach & tofu ski.
・White asuparagus in tofu with crub meat &Japanese sause.
・Japanese onion,whale skin &cucumber with miso&vinegar sause.
Hot dish
・Sea urchin in s teamed egg custard with truffle&comsome sause.
Sashimi
・Tuna,amberjack,red snapper&scallop with soysauce for sashimi.
Boiled dish
・Simmered beef tongue &egg plant with grated radish & Japanese sause.
Grilled dish
・Grilled spanish mackerel with onion&Japanese sause with Mugwort in wheat blan & sweet miso.
Meal
・Pot style cooked rice with hairtail & ginger.
・Japanese clear soup&Pickles vegetables.
Dessert
・Original dessert.
・Vanilla ice cream,coconut milk,red bean jam&tapioka.
※写真はイメージです。
※食材によるアレルギーなどがございましたら、あらかじめ係へお申し付けください。
※仕入れの都合により内容の一部が変更となる場合がございます。
仕入れの状況により、食材・メニューに変更がある場合がございます。