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ザ・プリンス 箱根芦ノ湖 〒250-0592 神奈川県足柄下郡箱根町元箱根144 TEL:0460-83-1111

アクセス

よくある質問

メインダイニングルーム ル・トリアノン

ディナーコース

料理イメージ

優雅なディナータイムを

建築家村野藤吾氏設計の建築当初から変わらぬ店内は、メインダイニングルームとして開放感と重厚感あふれる空間です。お食事は、プリンスホテルの伝統を守りながらも、最新の調理法を取り入れた、正統派のフランス料理をご提供いたします。美味しい時間のためのお料理と、それに合わせたワインのマリアージュをお愉しみいただけます。


時間: 5:30P.M.〜9:00P.M.(ラストオーダー 8:00P.M.)(予約制となります。)

【Classic ~クラシック~】 ¥22,000

【MENU】
・お食事前の小さなお楽しみ
・帆立貝のマリネ 香草サラダ キャビア添え りんごのドレッシング
・フォアグラとポテトのクロケット トリュフの香り
・ビーフコンソメスープ クルジェットのフランと共に
・富士宮産ニジマスとアワビのソテー エストラゴン風味のクリームソース
・お口直しの氷菓子
・静岡そだちフィレ肉と椎茸のソテー 山葵風味のシャルルマーニュ風 マデラソース
・緑みかんのシブスト はちみつのアイスクリーム添え
・コーヒーと小菓子
・パン

Please check the English menu here.

【Classic】
・Small appetizer
・Marinated scallop with salad,apple dressing
・Foie gras and potato croquette with truffle flavor
・Beef consomme soup with zucchini pudding
・Pan-seared trout and abalone with tarragon-infused cream sauce
・Small sherbet
・Pan-seared Japanese prime beef filet and shiitake mushrooms,Charlemagne style with WASABI-infused,madeira wine sauce
・Mandarin orange chiboust and honey ice cream
・Bread
・Coffee and small sweets


* Price included consumption tax. Additional 15% will be added for service charge.
* Please let our staff know if you are allergic to any of the seven specified allergenic ingredients(prawns, crab, wheat, buckwheat, eggs, milk, peanuts).
* Please kindly be aware that if you are allergic to ingredients other than the seven specified allergenic ingredients,in the interests of your safety, we may be unable to serve you with food or beverages.
* All items on the menu are cooked in the same kitchen facility, so there is a small possibility of cross-contamination of allergens.

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【Bonheur ~ボヌール~】 ¥15,000

【MENU】
・富士宮産ニジマスのマリネ 伊豆山葵風味ムース キャビアと共に
・帆立貝とフォアグラのパネ トリュフ風味 マイクロリーフのサラダ添え
・蛤と野菜入りビーフコンソメスープ
・金目鯛 桜海老風味のヴェノワーズ焼き ビーツの香るバターソース
・静岡そだちフィレ肉のグリル 彩り野菜の菜園仕立て 粒マスタードソース
・フロマージュブランのムース フランボワーズシャーベット添え
・パン
・コーヒーと小菓子

Please check the English menu here.

【Bonheur】
・Marinated Fujiyama rainbow trout and Izu Wasabi mousse, served with caviar.
・Scallop and foie gras fritters with truffle, served with salad.
・Beef consomme soup with clams and vegetables.
・Red bream baked with Sakura shrimp-flavored viennoise, butter sauce with beetroot.
・Grilled japanese prime beef fillet, Garden-style with colorful vegetables, grain mustard sauce.
・Fresh cheese mousse with raspberry sherbet.
・Bread.
・Coffee and small sweets.

* Price included consumption tax. Additional 15% will be added for service charge.
* Please let our staff know if you are allergic to any of the seven specified allergenic ingredients(prawns, crab, wheat, buckwheat, eggs, milk, peanuts).
* Please kindly be aware that if you are allergic to ingredients other than the seven specified allergenic ingredients,in the interests of your safety, we may be unable to serve you with food or beverages.
* All items on the menu are cooked in the same kitchen facility, so there is a small possibility of cross-contamination of allergens.

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【Parfait ~パルフェ~】 ¥12,000

【MENU】
・アスパラガスのバヴァロア 帆立貝のマリネ 彩り野菜のハーモニー キャビア添え サフラン風味ドレッシング
・ほんのり味噌の香るジャガイモのポタージュ カプチーノ仕立て
・メバルの白ワイン蒸し 浅利のバターソース
・箱根西麓牛フィレ肉のグリル オニオンフォンデュと伊豆山葵 マデラソース
・苺のパルフェグラス バジルとライム風味の苺を添えて
・パン
・コーヒーと小菓子

Please check the English menu here.

【Parfait】 
・Asparagus bavarois and scallop marinated with caviar, saffron dressing.
・Miso-infused potato potage, Cappuccino-style.
・White wine steamed white fish, butter sauce with asari clams.
・Grilled Hakone beef fillet with onion fondue and Izu Wasabi, madeira wine sauce.
・Strawberry parfait frozen style with basil and lime-infused strawberries.
・Bread.
・Coffee and small sweets.


* Price included consumption tax. Additional 15% will be added for service charge.
* Please let our staff know if you are allergic to any of the seven specified allergenic ingredients(prawns, crab, wheat, buckwheat, eggs, milk, peanuts).
* Please kindly be aware that if you are allergic to ingredients other than the seven specified allergenic ingredients,in the interests of your safety, we may be unable to serve you with food or beverages.
* All items on the menu are cooked in the same kitchen facility, so there is a small possibility of cross-contamination of allergens.

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【Vegan course ~ヴィーガンコース~】 ¥12,000  

【MENU】
・野菜のピクルス コリアンダー風味
・トマトとマイクロリーフのサラダ レモンドレッシング
・彩り野菜と白いんげん豆のブイヨンスープ
・スタイリッシュに仕上げた湯葉巻きニョッキのフライ トマトソース
・大豆ミートのカツレツ トリュフ風味 トレビスのサラダ添え マスタード入りバルサミコソース
・フルーツ盛り合わせ
・パン

Please check the English menu here.

【Vegan course】
・Pickled vegetables with coriander flavor
・Tomato and mixed salad with lemon dressing
・Colorful vegetable and kidney beans soup
・Fried Yuba-wrapped gnocchi with tomato sauce
・Soy meat cutlet with truffle flavors, served with treviso salad and mustard-infused balsamic sauce
・Assorted fruit
・Bread
・Coffee


* Price included consumption tax. Additional 15% will be added for service charge.
* Please let our staff know if you are allergic to any of the seven specified allergenic ingredients(prawns, crab, wheat, buckwheat, eggs, milk, peanuts).
* Please kindly be aware that if you are allergic to ingredients other than the seven specified allergenic ingredients,in the interests of your safety, we may be unable to serve you with food or beverages.
* All items on the menu are cooked in the same kitchen facility, so there is a small possibility of cross-contamination of allergens.

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※食材によるアレルギーなどがございましたら、あらかじめ係へお申し付けください。
※仕入れの状況により、食材・メニューに変更がある場合がございます。
※上記税込み料金に別途サービス料15%を申し受けます。

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