TOKYO meets MILAN 2025 | 2025.2.1 Sta. - 3.31 Mon. TOKYO meets MILAN 2025 | 2025.2.1 Sta. - 3.31 Mon.

TOKYO meets MILAN 2025

洗練されたイタリア・ミラノの街の中心でランドマークとして人々を魅了する「エクセルシオールホテル・ガリア,ラグジュアリーコレクションホテル,ミラノ」とコラボレーション。現地のレシピを使用したメニューやイタリア本国よりシェフを招聘するディナーイベントなどをご用意いたします。ファッション、デザイン、ガストロノミーを代表する最新トレンドの街・ミラノの風を東京でお楽しみください。

A collaboration between Marriott International’s "The Luxury Collection" brands. The Excelsior Hotel Gallia, a Luxury Collection Hotel, Milan, a landmark located in the center of the sophisticated city of Milan, Italy, is offering a special menu featuring local recipes as well as dinner events with guest chefs. Enjoy the Milanese lifestyle, the city at the forefront of fashion, design and gastronomy trends, right here in Tokyo.

Excelsior Hotel Gallia,
a Luxury Collection Hotel, Milan
Excelsior Hotel Gallia, a Luxury Collection Hotel, Milan

1932年にミラノで創業し、2015年にミラノの名高いデザイナー“マルコ・ピヴァ”によって全面リニューアルを完了。街の中心であるミラノ中央駅前に佇み、アールデコ建築と洗練されたデザインで“ベルエポックの高貴な宝石”とも称されるラグジュアリーホテル。ザ・プリンスギャラリー 東京紀尾井町と同じく、マリオット・インターナショナルのラグジュアリーブランド「ラグジュアリーコレクション」に加盟している。

Founded in Milan in 1932, the Excelsior Hotel Gallia was completely renovated in 2015 by renowned Milanese designer Marco Piva. Situated in front of Milano Centrale Station in the center of the city, this luxury hotel is also known as the “Noble Jewel of the Belle Époque”, with its Art Deco architecture and sophisticated design. Like The Prince Gallery Tokyo Kioicho, the Excelsior Hotel Gallia is a member of Marriott International’s luxury brand “The Luxury Collection”.

シェフの画像
Antonio Lebano
Excelsior Hotel Gallia
Main Dining “Terrazza Gallia” Head Chef
エクセルシオールホテル・ガリア
メインダイニング「Terrazza Gallia」
ヘッドシェフ(写真左)
Vincenzo Lebano
Excelsior Hotel Gallia Executive Chef
エクセルシオールホテル・ガリア
エグゼクティブシェフ(写真中)

イタリアでも有数の食文化を誇るカンパーニャ州・ナポリ出身のレバノ兄弟。ミシュラン3つ星レストラン「Da Vittorio」などイタリア屈指のレストランで経験を積み、現在は、兄・ヴィンツェンツォは「エクセルシオールホテル・ガリア」のエグゼクティブシェフとして、弟・アントニオはメインダイニング「Terrazza Gallia」のヘッドシェフとしてミラノを訪れる多くの美食家たちを魅了し続けている。

The Lebano brothers hail from Naples, Campania, one of Italy's most prestigious culinary regions. After several years of experience in some of Italy's top restaurants including the three-star Michelin restaurant "Da Vittorio", elder brother Vincenzo is Executive Chef of Excelsior Hotel Gallia and younger brother Antonio is Head Chef of the hotel’s main dining "Terrazza Gallia". The brothers continue to amaze countless gourmets visiting Milan.

Stefano Trovisi
Excelsior Hotel Gallia
Executive Pastry Chef
エクセルシオールホテル・ガリア
エグゼクティブペストリーシェフ(写真右)

プーリア州のプティニャーノ生まれ。 情熱、好奇心、決断力、そして伝統に深く根ざしたアプローチによって、有名ホテルや星付きレストランでキャリアを積み、2021年より「エクセルシオールホテル・ガリア」のエグゼクティブペストリーシェフに就任。エレガントで革新的なデザートで個性を表現し続けています。

Born in Putignano of Puglia. Passion, great curiosity, determination and a deeply rooted approach to tradition, led him to a career in prestigious hotels and starred restaurants. In 2021, he was appointed Executive Pastry Chef at the Excelsior Hotel Gallia. He continues to express his personality with elegant and innovative desserts.

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  • 本プランの宿泊先はエクセルシオールホテル・ガリアに限ります。
  • The Special Custom Plan requires that you stay in Excelsior Hotel Gallia.
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