The Prince Gallery Tokyo Kioicho, a Luxury Collection Hotel
Hotel Maria Cristina, a Luxury Collection Hotel, San Sebastian
2024.10.1 Tue. - 11.30 Sat.
マリオット・インターナショナルの最上級ブランド「ラグジュアリーコレクション」同士のコラボレーション。スペイン・バスク地方サン・セバスティアンより「ホテルマリアクリスティーナ, ラグジュアリーコレクションホテル」のヘッドシェフ、ステファノ・ブルナート氏が来日する特別ディナーイベントをはじめ、多彩なプランをご用意しております。スペイン国内でも独特の食文化を育んできた、ヨーロッパ屈指の美食の街 サン・セバスティアンの魅力を存分にお楽しみください。
A collaboration between Marriott International’s premier "The Luxury Collection" brands. A variety of plans are available, including a special dinner event featuring Stefano Brunato, Head Chef at Hotel Maria Cristina, a Luxury Collection Hotel in the Basque Country city of San Sebastian in Spain. Take in the charms of San Sebastian, one of Europe’s most well-known gastronomic cities, and home to a unique culinary culture even within Spain.
Hotel Maria Cristina,
a Luxury Collection Hotel,
San Sebastian
ホテルマリアクリスティーナ,
ラグジュアリーコレクションホテル
スペイン・バスク地方 サン・セバスティアンの旧市街の中心部、ウルメア川沿いに建つホテルマリアクリスティーナは、かつて避暑として訪れていたハプスブルク家の王妃マリア・クリスティーナに名を冠することを許された歴史あるホテルです。1912年に建造された重厚な建物はベルエポック様式の壮麗な美しさでゲストを迎え、美食の街 サン・セバスティアンを代表するラグジュアリーホテルとしてその名を馳せています。
Hotel Maria Cristina is an historic hotel along the Urumea river in the central part of San Sebastianʼs Old Town. Queen Maria Christina of the House of Habsburg, who visited to escape the summer heat, allowed this hotel to be named after her. This dignified building was constructed in 1912, and welcomes guests with splendid Belle Époque beauty. It is a renowned luxury hotel that represents the gourmet city of San Sebastian.
Stefano Brunato
“Culinary Journey
2024”
11.13 Wed.・14 Thu.・ 15 Fri.
「ホテルマリアクリスティーナ, ラグジュアリーコレクションホテル」のヘッドシェフ、ステファノ・ブルナート氏を招き、スペシャルディナーイベントを開催。美食を求めて多くの旅行者が訪れるバスク地方 サン・セバスティアンの地で、数多のゲストを魅了してきたブルナートシェフ渾身のメニューを3夜限定でお楽しみいただけます。
A special dinner event produced by Stefano Brunato, Head Chef at Hotel Maria Cristina, a Luxury Collection Hotel. For three nights only, guests will be able to enjoy Chef Brunato’s signature dishes, which have captivated many in the Basque Country city of San Sebastian—the destination for so many gastronomically-oriented travelers.
Dinner Menu
Appetizer |
ギルダ GILDA |
---|---|
Starter |
“ガスパチョ” スモークイワシと GAZPACHO with smoked sardine and dried tomato カネロ二 ドノスティアとの出会い CANNELLONI meets DONOSTIA マッシュルームと CREAMY RICE with mushrooms and foie |
Seafood Main Dish |
バスク郷土料理 Sea bass with txakoli pilpil and seaweed |
Meat Main Dish |
牛フィレ 黒トリュフソース Beef fillet with black truffle sauce |
Dessert |
バスク地方伝統のシュークリーム PANTXINETA |
Chef’s Message
Head Chef
Stefano Brunato
ステファノ・ブルナート
ホテルマリアクリスティーナ,ラグジュアリーコレクションホテル,
サン・セバスティアン ヘッドシェフ
この度、ホテルマリアクリスティーナのレストラン“The Gallery”の代表的なメニューを日本の美食家の皆さまにお届けできる事を、大変光栄に思います。私のメニューはバスク地方の伝統料理を地中海風に再解釈したもので、スペイン北部に根付く最高の食文化を表現しています。是非、美食の街 サン・セバスティアンへ想いを馳せながらお楽しみください。
It is a great honor for me to share the most representative dishes of our menu in The Gallery, the restaurant of Maria Cristina, a Luxury Collection Hotel, with the Japanese gastro-lovers at The Prince Gallery Tokyo Kiocho Hotel. This menu is a Mediterranean reinterpretation of the rich Basque traditional cuisine, elaborated with the best products of this region in the North of Spain. I hope you will enjoy our menu while thinking of the gastronomic city of San Sebastián.
Profile
1986年イタリア・ヴェネト州生まれ。2009年ヴェネト州のレストランでキャリアをスタート。その後、英国のホテルでヘッドシェフを務める傍ら、2013年イタリアソムリエ協会(AIS)のソムリエ資格を取得。2017年よりホテルマリアクリスティーナ, ラグジュアリーコレクションホテルのスーシェフに就任。同時に同ホテル内にポップアップとしてオープンしたリオハの2つ星シェフFrancis Paniego氏監修のレストランのスーシェフを兼任。2022年より同ホテルのヘッドシェフに就任し、現在に至る。
Born in 1986 in Veneto, Italy. Began his career in 2009 at a restaurant in Veneto. Later, while working as Head Chef at a hotel in Great Britain, he obtained qualifications as a sommelier from Associazione Italiana Sommelier (AIS) in 2013. In 2017, he joined Hotel Maria Cristina, a Luxury Collection Hotel, as Sous Chef. He simultaneously served as Sous Chef at a pop-up restaurant opened in the hotel which was supervised by two-star Rioja chef Francis Paniego. In 2022 he was appointed as Head Chef at the hotel, where he still works today.
Event Details
Date |
2024.11.13 Wed.・14 Thu.・ 15 Fri. |
||||
---|---|---|---|---|---|
Venue |
All-Day Dining OASIS GARDEN(36F) |
||||
Time |
5:30P.M.〜10:00P.M. ※ディナーをゆっくりとお楽しみいただくために8:00P.M. までのご来店をおすすめいたします。 ※We recommend arriving by 8:00P.M. to fully enjoy this dining experience. |
||||
Price |
(Seibu Prince Global Rewards(SEIBU PRINCE CLUB) / Marriott Bonvoy) |
Pairing Wine [OPTION]
スペインワインの銘醸地リオハの名門ホテル「ホテルマルケスデリスカル,ラグジュアリーコレクションホテル,エルシエゴ」のブランドワインを始め、ソムリエが厳選したスペインワインのペアリングをオプションでご用意しております。
Also available is an optional pairing of Spanish wines carefully selected by our sommeliers, including brand wines from the famed Hotel Marqués de Riscal, a Luxury Collection Hotel, Elciego, in the famous Spanish wine region of Rioja.
Price |
|
---|
ご予約はこちら
Inquiries & Reservations
[レストラン予約] TEL:03-3234-1136 (10:00A.M.〜7:00P.M.)
スペシャル オーダーメイドプラン
日本旅行で行く!
サン・セバスティアンへの旅
日本旅行のエキスパートコンシェルジュが、航空券・ホテル・現地観光など、お客さまの希望をお伺いし、オーダーメイドでの旅をご提案いたします。
※本プランの宿泊先はホテルマリアクリスティーナに限ります。
Special Custom Plan
Go with Nippon Travel Agency!
Trips to San Sebastian
Expert concierges from Nippon Travel Agency will ascertain your wishes about airline tickets, hotels, local destinations, and other factors to put together a custom trip just for you.
※The Special Custom Plan requires that you stay in the Hotel Maria Cristina.
[Inquiries お問合せ] TEL:03-5836-0635
(平日 weekdays 10:00A.M.~6:00P.M.)
※土日祝日休み Saturdays and Sundays are holidays