開放感あふれる和の空間
四季折々の食材を使用した目にも美しい日本料理。店内は吹き抜けた天井、開放感のあるゆったりとした空間で会席料理をお愉しみください。
期間:
2023年04月01日(土)
〜
時間:
5:30P.M.〜9:00P.M.(ラストオーダー 8:00P.M.)(予約制となります。)
ログイン
2022年3月1日より、お客さまに安全・安心にご利用いただけるよう、個人情報の保護・セキュリティ強化を目的にパスワードポリシーを変更いたしました。ログインパスワードの変更にご協力お願いいたします。パスワードの変更はこちら
パスワードポリシー変更のお知らせ
電話での宿泊予約
ザ・プリンス 箱根芦ノ湖
0460-83-11110460-83-1111
西武プリンスホテルズ&リゾーツ 予約センター
全国の西武プリンスホテルズ&リゾーツの宿泊予約をお電話ひとつでご案内。
24時間安心サポート!
0120-00-86860120-00-8686
24時間対応・年中無休
西武プリンスホテルズ&リゾーツ 予約センター
※PHSや一部の携帯電話・IP電話・海外からのお電話などで「フリーダイヤル」への通話ができない場合はTEL:03-6741-915503-6741-9155をご利用ください。
※西武プリンスホテルズ&リゾーツ 予約センターではお客さまサービス向上のため、通話を記録させていただいております。
空室検索・予約
プリンスホテルズ&リゾーツ会員ログインあなたに最適な情報をお届けします
プリンスホテルズ&リゾーツ会員ページのご利⽤には、SEIBU
PRINCE CLUBの会員登録が必要です。SEIBU PRINCE CLUB
にご入会後、会員情報登録がお済みのお客さまはご利⽤いただけます。
※SEIBU PRINCE CLUBのWebお申込みは、お申込みと同時に「お客さま番号」を発番いたしますので、カードが届く前にメンバーページをご利用いただけます。
【なだ万雅殿】
開放感あふれる和の空間
四季折々の食材を使用した目にも美しい日本料理。店内は吹き抜けた天井、開放感のあるゆったりとした空間で会席料理をお愉しみください。
期間:
2023年04月01日(土)
〜
時間:
5:30P.M.〜9:00P.M.(ラストオーダー 8:00P.M.)(予約制となります。)
先 付
しろ菜菊花浸し
柚子豆腐 蟹身 キャビア 旨だし餡 山葵
白和え 海老 赤蒟蒻 栗柿
温 菜
雲丹のロワイヤル トリュフ餡
造 り
本鮪 鯛焼霜 青利烏賊 あしらい 土佐醤油
煮 物
鶏治部煮 蕪スープ煮 馬鈴薯餅 赤万願寺焼浸し かもじ葱
焼 物
鱒の助香味酢焼 茄子 ピメント 蓮根 貝割 茗荷 浅月 紅蓼
食 事
釜炊き御飯 小芋 塩昆布 しらす 御清し 香の物
デザート
クリーム杏仁
季節の果物
コアントローゼリー
Appetizer
・Boil cooked greens & chrysanthemum.
・Yuzu citrus in tofu with crub meat & Japanese sause.
・Doresed shrimp & red konjack, chestnut persimmon with tofu & Japanese sause.
Hot dish
・Sea urchin in steamed egg custard with truffle & commsome sause.
Sashimi
・Tuna,red snapper & squid with soysauce for sashimi.
Boiled dish
・Simmered chiken meat & turnip with Japanese sause with potato cake & vegetables.
Grilled dish
・Grilled salmon with vineger & japanesesause with vegetables.
Meal
・Pot style cooked rice with taro & young sardine.
・Japanese clear soup & Pickles- vegetables.
Dessert
・Almond tofu with jellied cointreau.
先 付
壬生菜浸し 焼き舞茸
胡麻豆腐 汲み湯葉 旨だし餡 山葵
蒸し鶏胡麻酢和え 海月 胡瓜 紅蓼
鯖すし 銀杏松葉
温 菜
蟹味噌ロワイヤル トリュフ餡
造 り
本鮪 勘八 金目鯛 あしらい土佐醤油
煮 物
豚肉柔らか煮 馬鈴薯餅 青味 白髪葱 友地餡 溶き辛子
焼 物
魳若狭焼 粟麩田楽 しし唐 ヤーコン醤油漬け 揚げ稲穂
食 事
釜炊き御飯 鮭 木の子 御清し 香の物
デザート
紫芋プリン
紅あずま蜜煮
コアントローゼリー
Appetizer
・Boil cooked greens & grilled Maitake-mushrooms.
・Sesame in tofu with crub meat & Japanese sause.
・Doresed cucmber & steamed chikenmeat with vineger & sweetmiso sause.
・Mackerel sushi & fried ginkgo.
Hot dish
・Crub miso in steamed egg custard with truffle & commsome sause.
Sashimi
・Tuna,red snapper & amberjack with soysauce for sashimi.
Boiled dish
・Simmered HAKONE-pork with vegetables grilled dish.
・Grilled barracuda with japanese sause grilled vegetables & wheat bran with miso.
Meal
・Pot style cooked rice with salmon & mushrooms.
・Japanese clear soup & Pickles- vegetables.
Dessert
・Purple potato in milk pudding with jellied cointreau.
先 付
しろ菜菊花浸し
柚子豆腐 蟹身 キャビア 旨だし餡 山葵
白和え 海老 赤蒟蒻 栗柿
温 菜
雲丹のロワイヤル トリュフ餡
造 り
本鮪 青利烏賊 鯛焼霜 牡丹海老 あしらい 土佐醤油
煮 物
子持ち鮎煮浸し 蕪 占地 針柚子 赤万願寺焼浸し
焼 物
和牛和風ロースト 卸しタレ
甘鯛唐墨焼 しし唐 蓮根 揚げ稲穂
食 事
釜炊き御飯 海老バラ揚げ 塩昆布 御清し 香の物
デザート
本日のデザート
Appetizer
・Boil cooked greens & chrysanthemum.
・Yuzu citrus in tofu with crub meat & Japanese sause.
・Doresed shrimp & red konjack, chestnut persimmon with tofu & Japanese sause.
Hot dish
・Sea urchin in steamed egg custard with truffle & commsome sause.
Sashimi
・Tuna,squid,red snapper & pink shrimp with soysauce for sashimi.
Boiled dish
・Simmered sweet fish with Japanese sause with vegetables.
Grilled dish
・Roasted MATSUSAKA beef with Japanese sause.
・Grilled tailfish with dried mullet roe & japanese sause with vegetables.
Meal
・Pot style cooked rice with deep fried shrimp.
・Japanese clear soup&Pickles- vegetables.
Dessert
・Original dessert.
・Vanilla ice cream,coconut milk,red bean jam&tapioka.
先 付
壬生菜浸し 焼き舞茸
胡麻豆腐 汲み湯葉 旨だし餡 山葵
蒸し鶏胡麻酢和え 海月 胡瓜 紅蓼
鯖すし 銀杏松葉
温 菜
蟹味噌ロワイヤル トリュフ餡
造 り
本鮪 勘八 金目鯛 帆立貝炙り あしらい土佐醤油
煮 物
牛肉利休煮 南瓜 ピメント 小芋 青味
焼 物
キンキ一夜干し 染め卸し 酢立 ヤーコン醤油漬け しし唐 揚げ稲穂
すきやきコロッケ
食 事
釜炊き御飯 海老バラ揚げ 塩昆布 御清し 香の物
デザート
本日のデザート
Appetizer
・Boil cooked greens & grilled Maitake-mushrooms.
・Sesame in tofu with crub meat & Japanese sause.
・Doresed cucmber & steamed chikenmeat with vineger & sweetmiso sause.
・Mackerel sushi & fried ginkgo
Hot dish
・Crub miso in steamed egg custard with truffle & commsome sause.
Sashimi
・Tuna, amberjack, red snapper & scallop with soysauce for sashimi.
Boiled dish
・Simmered FURANO-beef with Japanese sause with vegetables.
Grilled dish
・Grilled rockfish with Japanese sause grilled vegetables.
・Deep fried mushed potato&beef croquette.
Meal
・Pot style cooked rice with deep fried shrimp.
・Japanese clear soup&Pickles- vegetables.
Dessert
・Original dessert.
・Vanilla ice cream,coconut milk,red bean jam&tapioka.
先 付
しろ菜菊花浸し
柚子豆腐 蟹身 キャビア 旨だし餡 山葵
白和え 海老 赤蒟蒻 栗柿
温 菜
茶碗蒸し
サラダ
グリーンサラダ 選べるなだ万ドレッシング
主 菜
黒毛和牛 和風ステーキ
食 事
ひとめぼれ白御飯 御清し 香の物
Appetizer
・Boil cooked greens & chrysanthemum.
・Yuzu citrus in tofu with crub meat & Japanese sause.
・Doresed shrimp & red konjack, chestnut persimmon with tofu & Japanese sause.
Hot dish
・Egg custard.
Salad
・9kinds of green sarad with NADAMAN dressing.
Main dish
・Kuroge Wagyu Beef Japanese Steak.
Meal
・Hitomebore rice with Japanese clear soup&Pickles- vegetables.
Dessert
・Original dessert.
先 付
壬生菜浸し 焼き舞茸
胡麻豆腐 汲み湯葉 旨だし餡 山葵
蒸し鶏胡麻酢和え 海月 胡瓜 紅蓼
鯖すし 銀杏松葉
温 菜
茶碗蒸し
サラダ
グリーンサラダ 選べるなだ万ドレッシング
主 菜
黒毛和牛 和風ステーキ
食 事
ひとめぼれ白御飯 御清し香の物
デザート
本日のデザート
Appetizer
・Boil cooked greens & grilled Maitake-mushrooms.
・Sesame in tofu with crub meat & Japanese sause.
・Doresed cucmber & steamed chikenmeat with vineger & sweetmiso sause.
・Mackerel sushi & fried ginkgo.
Hot dish
・Egg custard.
Salad
・9kinds of green sarad with NADAMAN dressing.
Main dish
・Kuroge Wagyu Beef Japanese Steak.
Meal
・Hitomebore rice with Japanese clear soup&Pickles- vegetables.
Dessert
・Original dessert.
※写真はイメージです。
※食材によるアレルギーなどがございましたら、あらかじめ係へお申し付けください。
※仕入れの都合により内容の一部が変更となる場合がございます。
※上記税込み料金に別途サービス料15%を申し受けます。
仕入れの状況により、食材・メニューに変更がある場合がございます。