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ザ・プリンス 箱根芦ノ湖ザ・プリンス 箱根芦ノ湖

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ザ・プリンス 箱根芦ノ湖

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ザ・プリンス 箱根芦ノ湖

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ザ・プリンス 箱根芦ノ湖 〒250-0592 神奈川県足柄下郡箱根町元箱根144 TEL:0460-83-1111

アクセス

よくある質問

【なだ万雅殿】

ご夕食<ご夕朝食付き専用プラン>

開放感あふれる和の空間

天保元年(1830年)創業の老舗日本料理店。リゾート地への出店は、このザ・プリンス 箱根芦ノ湖のみです。
旬の食材をふんだんにあしらった目にも美しい日本料理をご堪能ください。
ご夕朝食付き宿泊プラン専用のメニューをご紹介いたします。


時間: 5:30P.M.〜9:00P.M.(ラストオーダー 8:00P.M.)(予約制となります。)

メニュー

花会席

花会席 4月メニュー表

先 付
季節の浸し
えんどう豆豆腐 蟹身 キャビア 旨出汁餡
帆立貝炙り 飯蛸 花山葵 新若布ラレシ 柑橘ゼリー

温 菜
フォアグラ茶碗蒸し 香味餡 黒胡椒 浅月

造 り
本鮪 青利烏賊 あしらい 土佐醤油

煮 物
丸茄子と白身魚衣揚げ 煮卸し餡掛け かもじ葱

焼 物
鱒の助柚香焼 甘海老コロッケ 添え野菜

食 事
釜炊き御飯 岩手県産ひとめぼれ

御 菜
海苔なめこ 御清し 香の物

デザート
柚子みつプリン
コアントローゼリー

【SET MENU ~Apr.HANA】Please check the English menu here.

Appetizer
・Boil cooked kinds green japanese sauce.
・Green peas in tofu with crub meat &Japanese sause.
・Light grilled scallop&Ocellated octopus with sea weed&citrus jelly.

Hot dish
・Foie gras in steamed egg custard with oyster&carrot sause.

Sashimi
・tuna&squid with soysauce for sashimi.

Boiled dish
・Deep fried eggplant with greated radish&Japanese sause.

Grilled dish
・Grilled salmon with citrus sause with shrimp in cream croquette.

Meal
・Pot style cooked rice with tsukudani cooked mushrooms.
・Japanese clear soup&Pickles- vegetables.

Dessert
・Yuzu citrus&hunney in milk pudding with jellied cointreau.

花会席 5月メニュー表

先 付
ホワイトアスパラ豆腐 蟹身 旨だし餡
汲み湯葉 法蓮草浸し 香り海苔
酢味噌掛け さらし鯨 葱 胡瓜 クコの実

温 菜
雲丹のロワイヤル トリュフ餡

造 り
本鮪 鯛 あしらい土佐醤油

煮 物
野菜饅頭 美味鶏 かもじ葱 黒七味

焼 物
鰈南蛮焼 蓬麩田楽 しし唐 蓮根

食 事
釜炊き御飯 岩手県産ひとめぼれ

御 菜
海苔なめこ 御清し 香の物

デザート
檸檬みつプリン
季節の果物
コアントローゼリー

【SET MENU ~May.HANA】Please check the English menu here.

Appetizer
・Boil cooked spinach & tofu skin.
・White asuparagus in tofu with crub meat &Japanese sause.
・Japanese onion,whale skin &cucumber with miso&vinegar sause.

Hot dish
・Sea urchin in s teamed egg custard with truffle&comsome sause.

Sashimi
・Tuna red snapper with soysauce for sashimi.

Boiled dish
・Vegetables in manju dumpling with BIMI chiken &Japanese sause.

Grilled dish
・Grilled flounder with onion& Japanese sause with Mugwort in wheat blan & sweet miso.

Meal
・Pot style cooked rice with tsukudani cooked mushrooms.
・Japanese clear soup&Pickles vegetables.

Dessert
Lemon&hunney in milk pudding with jellied cointreau.

花会席 6月メニュー表

先付
モロヘイヤ浸し 糸南瓜 揚げスルメ
枝豆豆腐 海老 旨だし餡 山葵 クコの実
太刀魚南蛮漬け トマトのマリネ もずく 胡瓜

温菜
フォアグラ茶碗蒸し 香味餡 黒胡椒 浅月

造り
本鮪 青利島賊 あしらい 土佐醤油

煮物
豚肉柔らか煮 馬鈴薯餅 ピメント スナップエンドウ 友地餡 赤胡椒

焼物
魳香味酢焼 季節野菜添え

食事
釜炊き御飯 岩手県産ひとめぼれ

御 菜
海苔なめこ 御清し 香の物

デザート
柚子みつプリン
季節の果物
コアントローゼリー

【SET MENU ~June.HANA】Please check the English menu here.

Appetizer
・Boil cooked green & noodle squash
・Green soybeans in tofu with shrimp &Japanese sause
・Deep fried hair tale with vinegar&japanese sause Marinade tomato&mozuku seaweed

Hot dish
・Foie gras in steamed egg custard with oyster&carrot sause

Sashimi
・Tuna&squid with soysauce for sashimi

Boiled dish
・Simmerd HAKONE-pork With potato cake, vegetables&Japanese mustard

Grilled dish
・Grilled Barracuda salmon with vineger sause

Meal
・Pot style cooked rice with tsukudani cooked mushrooms Japanese clear soup&Pickles- vegetables

Dessert
・Yuzu citrus&honey in milk pudding with jellied cointreau

桐会席

桐会席 4月メニュー表

先 付
季節の浸し
えんどう豆豆腐 蟹身 キャビア 旨出汁餡
帆立貝炙り 飯蛸 花山葵 新若布 ラレシ 柑橘ゼリー

温 菜
フォアグラ茶碗蒸し 香味餡 黒胡椒 浅月

造 り
本鮪 勘八鯛 あしらい土佐醤油

煮 物
箱根山麓豚柔らか煮 馬鈴 薯餅筍 友地餡 溶き芥子 かもじ葱

焼 物
鰆柚香焼 甘海老コロッケ 添え野菜

食 事
釜炊き御飯 筍 蕨 御清し 香の物

デザート
柚子みつプリン
コアントローゼリー

【SET MENU ~Apr.KIRI】Please check te English menu here.

Appetizer
・Boil cooked kinds green japanese sauce.
・Green peas in tofu with crub meat &Japanese sause.
・Light grilled scallop&Ocellated octopus with sea weed&citrus jelly.

Hot dish
・Foie gras in steamed egg custard with oyster&carrot sause.

Sashimi
・Tuna,red snapper&amberjack with soysauce for sashimi.

Boiled dish
・Simmerd HAKONE-pork with potato cake,bambooshoot&Japanese mustard.

Grilled dish
・Grilled spanish mackerel with citrus sause with shrimp in cream croquette.

Meal
・Pot style cooked rice with bambooshoot.
・Japanese clear soup&Pickles- vegetables.

Dessert
・Yuzu citrus&hunney in milk pudding with jellied cointreau.

桐会席 5月メニュー表

先 付
ホワイトアスパラ豆腐 蟹身 旨だし餡
汲み湯葉 法蓮草浸し 香り海苔
酢味噌掛け さらし鯨 葱 胡瓜 クコの実

温 菜
雲丹のロワイヤル トリュフ餡

造 り
本鮪 勘八鯛 あしらい土佐醤油

煮 物
美味鶏 丸茄子 煮卸し餡掛け かもじ葱 黒七味

焼 物
鱒の助香味酢焼 季節野菜添え

食 事
釜炊き御飯 太刀魚 新生姜 御清し 香の物

デザート
檸檬みつプリン
季節の果物
コアントローゼリー

【SET MENU ~May.KIRI】Please check te English menu here.

Appetizer
・Boil cooked spinach & tofu skin.
・White asuparagus in tofu with crub meat &Japanese sause.
・Japanese onion,whale skin &cucumber with miso&vinegar sause.

Hot dish
・Sea urchin in s teamed egg custard with truffle&comsome sause.

Sashimi
・Tuna,red snapper&amberjack with soysauce for sashimi.

Boiled dish
・Deep fried egg plant&BIMI chiken with grated radish&Japanese sause.

Grilled dish
・Grilled king salmon with vineger sause.

Meal
・Pot style cooked rice with hairtale&ginger.
・Japanese clear soup&Pickles vegetables.

Dessert
・Lemon&hunney in milk pudding with jellied cointreau.

桐会席 6月メニュー表

先付
モロヘイヤ浸し 糸南瓜 揚げスルメ
枝豆豆腐 海老 旨だし餡 山葵 クコの実
太刀魚南蛮漬け トマトのマリネ もずく 胡瓜

温菜
フォアグラ茶碗蒸し 香味餡 黒胡椒 浅月

造り
本鮪 鯛 富士山サーモン あしらい 土佐醤油

煮物
豚肉柔らか煮 馬鈴薯餅 ピメント スナップエンドウ 友地餡 赤胡椒

焼物
魳蓼焼 赤玉葱甘酢漬け 玉蜀黍クリームコロッケ 割ソース しし唐

食事
釜炊き御飯 じゃこ 新生姜 麩海苔 御清し 香の物

デザート
柚子みつプリン
季節の果物
コアントローゼリー

【SET MENU ~June.KIRI】Please check te English menu here.

Appetizer
・Boil cooked green & noodle squash
・Green soybeans in tofu with shrimp & Japanese sause
・Deep fried hair tale with vinegar&japanese sause Marinade tomato&mozuku seaweed

Hot dish
・Foie gras in steamed egg custard with oyster&carrot sause

Sashimi
・Tuna, red snapper&salmon with soysauce for sashimi

Boiled dish
・Simmerd HAKONE-pork With potato cake, vegetables&Japanese mustard

Grilled dish
・Grilled barracuda with japanese papper&fish broth in sause

Meal
・Pot style cooked rice with young sardine&ginger Japanese clear soup&Pickles- vegetables

Dessert
・Yuzu citrus&honey in milk pudding with jellied cointreau

葵会席

葵会席 4月メニュー表

先 付
季節の浸し
えんどう豆豆腐 蟹身 キャビア 旨出汁餡
帆立貝炙り 飯蛸 花山葵 新若布 ラレシ 柑橘ゼリー

温 菜
フォアグラ茶碗蒸し ふかひれ餡 黒胡椒 浅月

造 り
本鮪 勘八 鯛 青利烏賊 あしらい土佐醤油

煮 物
牛タン白味噌煮 馬鈴薯餅 筍 トリュフ

焼 物
太刀魚柚香焼 甘海老コロッケ 添え野菜

食 事
釜炊き御飯 筍 蕨 御清し 香の物

デザート
本日のデザート

【SET MENU ~Apr.AOI】Please check the English menu here.

Appetizer
・Boil cooked kinds green.
・Green peas in tofu with crub meat &Japanese sause.
・Light grilled scallop&Ocellated octopus with sea weed&citrus jelly.

Hot dish
・Foie gras in steamed egg custard with oyster&carrot sause.

Sashimi
・Tuna,amberjack,red snapper&squid with soysauce for sashimi.

Boiled dish
・Simmered beef tongue & white miso with potato cake & bambooshoot.

Grilled dish
・Grilled Hairtail with citrus&japanese sause with shrimp in cream croquette.

Meal
・Pot style cooked rice with bamboosoot.
・Japanese clear soup&Pickles- vegetables.

Dessert
・Original dessert.
・Vanilla ice cream,coconut milk,red bean jam&tapioka.

葵会席 5月メニュー表

先 付
ホワイトアスパラ豆腐 蟹身 旨だし餡
汲み湯葉 法蓮草浸し 香り海苔
酢味噌掛け さらし鯨 葱 胡瓜 クコの実

温 菜
雲丹のロワイヤル トリュフ餡

造 り
本鮪 勘八 鯛 帆立貝 あしらい土佐醤油

煮 物
牛タンと丸茄子 煮卸し餡掛け かもじ葱 黒七味

焼 物
鰆南蛮焼 蓬麩田楽 蓮根 しし唐

食 事
釜炊き御飯 太刀魚 新生姜 御清し 香の物

デザート
本日のデザート

【SET MENU ~May.AOI】Please check the English menu here.

Appetizer
・Boil cooked spinach & tofu ski.
・White asuparagus in tofu with crub meat &Japanese sause.
・Japanese onion,whale skin &cucumber with miso&vinegar sause.

Hot dish
・Sea urchin in s teamed egg custard with truffle&comsome sause.

Sashimi
・Tuna,amberjack,red snapper&scallop with soysauce for sashimi.

Boiled dish
・Simmered beef tongue &egg plant with grated radish & Japanese sause.

Grilled dish
・Grilled spanish mackerel with onion&Japanese sause with Mugwort in wheat blan & sweet miso.

Meal
・Pot style cooked rice with hairtail & ginger.
・Japanese clear soup&Pickles vegetables.

Dessert
・Original dessert.
・Vanilla ice cream,coconut milk,red bean jam&tapioka.

葵会席 6月メニュー表

先付
モロヘイヤ浸し 糸南瓜 揚げスルメ
枝豆豆腐 海老 旨だし餡 山葵 クコの実
太刀魚南蛮漬け トマトのマリネ もずく 胡瓜

温菜
フォアグラ茶碗蒸し ふかひれ餡 黒胡椒 浅月

造り
本鮪 青利島賊 鯛 帆立貝 あしらい 土佐醤油

煮物
牛タン柔らか煮 馬鈴薯餅 ピメント スナップエンドウ トリュフ餡

焼物
鱒の助香味酢焼 季節野菜添え

食事
釜炊き御飯 稚鮎唐揚げ 新生姜 麩海苔 御清し 香の物

デザート
本日のデザート

【SET MENU ~June.AOI】Please check the English menu here.

Appetizer
・Boil cooked green & noodle squash
・Green soybeans in tofu with shrimp & Japanese sause
・Deep fried hair tale with vinegar&japanese sause Marinade tomato&mozuku seaweed

Hot dish
・Foie gras in steamed egg custard With shark's fin, oyster&carrot sause

Sashimi
・Tuna, red snapper, squid&pink shrimp with soysauce for sashimi

Boiled dish
・Simmered beef tongue & white miso With potato cake & vegetables

Grilled dish
・Grilled king salmon with vineger sause Corn in creamed croquette&vegetables

Meal
・Pot style cooked rice with ayu sweetfish&ginger Japanese clear soup&Pickles- vegetables

Dessert
・Original dessert
・Vanilla ice cream,coconut milk,red bean jam&tapioka

※写真はイメージです。
※食材によるアレルギーなどがございましたら、あらかじめ係へお申し付けください。
※仕入れの都合により内容の一部が変更となる場合がございます。

安心・快適にお過ごしいただくために

仕入れの状況により、食材・メニューに変更がある場合がございます。

仕入れの状況により、食材・メニューに変更がある場合がございます。

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吹き抜けた天井、雄大な芦ノ湖と富士山を眺めながらゆったりとした時間の中で、四季を感じる食材の味をご堪能ください。
※事前予約制です。詳しくはお問合せください。

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