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ザ・プリンス 箱根芦ノ湖

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ザ・プリンス 箱根芦ノ湖

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ザ・プリンス 箱根芦ノ湖 〒250-0592 神奈川県足柄下郡箱根町元箱根144 TEL:0460-83-1111

アクセス

よくある質問

【なだ万雅殿】

ご夕食<ご夕朝食付き専用プラン>

開放感あふれる和の空間

天保元年(1830年)創業の老舗日本料理店。リゾート地への出店は、このザ・プリンス 箱根芦ノ湖のみです。
旬の食材をふんだんにあしらった目にも美しい日本料理をご堪能ください。
ご夕朝食付き宿泊プラン専用のメニューをご紹介いたします。


時間: 5:30P.M.〜9:00P.M.(ラストオーダー 8:00P.M.)(予約制となります。)

メニュー

花会席

花会席 10月メニュー表

先 付
しろ菜菊花浸し
柚子豆腐 蟹身 キャビア 旨だし餡 山葵
白和え 海老 赤蒟蒻 栗柿

温 菜
雲丹のロワイヤル トリュフ餡

造 り
本鮪 鯛焼霜 あしらい 土佐醤油

煮 物
鶏治部煮 蕪スープ煮 馬鈴薯餅 赤万願寺焼浸し かもじ葱

焼 物
鰆香草パン粉焼 添え野菜

食 事
釜炊き御飯 小芋 塩昆布 しらす 御清し 香の物

デザート
クリーム杏仁 季節の果物 コアントローゼリー

【SET MENU ~October.HANA】Please check the English menu here.

Appetizer
・Boil cooked greens & chrysanthemum.
・Yuzu citrus in tofu with crub meat & Japanese sause.
・Doresed shrimp & red konjack, chestnut persimmon with tofu & Japanese sause.

Hot dish
・Sea urchin in steamed egg custard with truffle & commsome sause.

Sashimi
・Tuna & red snapper with soysauce for sashimi.

Boiled dish
・Simmered chiken meat & turnip with Japanese sause with potato cake & vegetables.

Grilled dish
・Baked spanish makerel in herb bread crumbs with vegetables.

Meal
・Pot style cooked rice with taro & young sardine.
・Japanese clear soup & Pickles- vegetables.

Dessert
・Almond tofu with jellied cointreau.

花会席 11月メニュー表

先 付
壬生菜浸し 焼き舞茸
胡麻豆腐 汲み湯葉 旨だし餡 山葵
蒸し鶏胡麻酢和え 海月 胡瓜 紅蓼

温 菜
蟹味噌ロワイヤル トリュフ餡

造 り
本鮪 勘八 あしらい 土佐醤油

煮 物
いとより鯛 丸茄子衣揚げ 煮卸し餡掛け 白髪葱 黒七味

焼 物
鰈柚庵焼 しし唐 粟麩田楽 ヤーコン醤油漬け 揚げ稲穂

食 事
釜炊き御飯 鮭 木の子 御清し 香の物

デザート
紫芋プリン
紅あずま蜜煮
コアントローゼリー

【SET MENU ~November.HANA】Please check the English menu here.

Appetizer
・Boil cooked greens & grilled Maitake-mushrooms.
・Sesame in tofu with crub meat & Japanese sause.
・Doresed cucmber & steamed chikenmeat with vineger & sweetmiso sause.

Hot dish
・Crub miso in steamed egg custard with truffle & commsome sause.

Sashimi
・Tuna & amberjack with soysauce for sashimi.

Boiled dish
・Deep fried Besugo& egg plant with grated radish & Japanese sause.

Grilled dish
・Grilled flounder with japanese sause grilled vegetables & wheat bran with miso.

Meal
・Pot style cooked rice with salmon & mushrooms.
・Japanese clear soup & Pickles- vegetables.

Dessert
・Purple potato in milk pudding with jellied Cointreau.

桐会席

桐会席 10月メニュー表

先 付
しろ菜菊花浸し
柚子豆腐 蟹身 キャビア 旨だし餡 山葵
白和え 海老 赤蒟蒻 栗柿

温 菜
雲丹のロワイヤル トリュフ餡

造 り
本鮪 鯛焼霜 青利烏賊 あしらい 土佐醤油

煮 物
鶏治部煮 蕪スープ煮 馬鈴薯餅 赤万願寺焼浸し かもじ葱
焼 物
鱒の助香味酢焼 茄子 ピメント 蓮根 貝割 茗荷 浅月 紅蓼

食 事
釜炊き御飯 小芋 塩昆布 しらす 御清し 香の物

デザート
クリーム杏仁
季節の果物
コアントローゼリー

【SET MENU ~October.KIRI】Please check the English menu here.

Appetizer
・Boil cooked greens & chrysanthemum.
・Yuzu citrus in tofu with crub meat & Japanese sause.
・Doresed shrimp & red konjack, chestnut persimmon with tofu & Japanese sause.

Hot dish
・Sea urchin in steamed egg custard with truffle & commsome sause.

Sashimi
・Tuna,red snapper & squid with soysauce for sashimi.

Boiled dish
・Simmered chiken meat & turnip with Japanese sause with potato cake & vegetables.

Grilled dish
・Grilled salmon with vineger & japanesesause with vegetables.

Meal
・Pot style cooked rice with taro & young sardine.
・Japanese clear soup & Pickles- vegetables.

Dessert
・Almond tofu with jellied cointreau.

桐会席 11月メニュー表

先 付
壬生菜浸し 焼き舞茸
胡麻豆腐 汲み湯葉 旨だし餡 山葵
蒸し鶏胡麻酢和え 海月 胡瓜 紅蓼

温 菜
蟹味噌ロワイヤル トリュフ餡

造 り
本鮪 勘八鯛 あしらい土佐醤油

煮 物
いとより鯛丸茄子衣揚げ 煮卸し餡掛け 白髪葱 黒七味

焼 物
鰈柚庵焼 しし唐 粟麩田楽 ヤーコン醤油漬け 揚げ稲穂

食 事
釜炊き御飯 鮭 木の子 御清し 香の物

デザート
紫芋プリン
紅あずま蜜煮
コアントローゼリー

【SET MENU ~November.KIRI】Please check the English menu here.

Appetizer
・Boil cooked greens & grilled Maitake-mushrooms.
・Sesame in tofu with crub meat & Japanese sause.
・Doresed cucmber & steamed chikenmeat with vineger & sweetmiso sause.

Hot dish
・Crub miso in steamed egg custard with truffle & commsome sause.

Sashimi
・Tuna,red snapper & amberjack with soysauce for sashimi.

Boiled dish
・Deep fried Besugo& egg plant with grated radish & Japanese sause.

Grilled dish
・Grilled flounder with japanese sause grilled vegetables & wheat bran with miso.

Meal
・Pot style cooked rice with salmon & mushrooms.
・Japanese clear soup & Pickles- vegetables.

Dessert
・Purple potato in milk pudding with jellied cointreau.

葵会席

葵会席 10月メニュー表

先 付
しろ菜菊花浸し
柚子豆腐 蟹身 キャビア 旨だし餡 山葵
白和え 海老 赤蒟蒻 栗柿

温 菜
雲丹のロワイヤル トリュフ餡

造 り
本鮪 青利烏賊 鯛焼霜 牡丹海老 あしらい 土佐醤油

煮 物
子持ち鮎煮浸し 蕪 占地 針柚子 赤万願寺焼浸し

焼 物
甘鯛唐墨焼
和牛和風ロースト しし唐 蓮根 揚げ稲穂

食 事
釜炊き御飯 海老バラ揚げ 塩昆布 御清し 香の物

デザート
本日のデザート

【SET MENU ~October.AOI】Please check the English menu here.

Appetizer
・Boil cooked greens & chrysanthemum.
・Yuzu citrus in tofu with crub meat & Japanese sause.
・Doresed shrimp & red konjack, chestnut persimmon with tofu & Japanese sause.

Hot dish
・Sea urchin in steamed egg custard with truffle & commsome sause.

Sashimi
・Tuna,squid,red snapper & pink shrimp with soysauce for sashimi.

Boiled dish
・Simmered sweet fish with Japanese sause with vegetables.

Grilled dish
・Roasted FURANO beef with Japanese sause.
・Grilled tailfish with dried mullet roe & japanese sause with vegetables.

Meal
・Pot style cooked rice with deep fried shrimp.
・Japanese clear soup&Pickles- vegetables.

Dessert
・Original dessert.
・Vanilla ice cream,coconut milk,red bean jam&tapioka.

葵会席 11月メニュー表

先 付
壬生菜浸し 焼き舞茸
胡麻豆腐 汲み湯葉 旨だし餡 山葵
蒸し鶏胡麻酢和え 海月 胡瓜 紅蓼
鯖すし 銀杏松葉

温 菜
蟹味噌ロワイヤル トリュフ餡

造 り
本鮪 勘八金 目鯛 あしらい土佐醤油

煮 物
豚肉柔らか煮 馬鈴薯餅 青味 白髪葱 友地餡 溶き辛子

焼 物
魳若狭焼 粟麩田楽 しし唐 ヤーコン醤油漬け 揚げ稲穂

食 事
釜炊き御飯 鮭 木の子 いくら 御清し 香の物

デザート
本日のデザート

【SET MENU ~November.AOI】Please check the English menu here.

Appetizer
・Boil cooked greens & grilled Maitake-mushrooms.
・Sesame in tofu with crub meat & Japanese sause.
・Doresed cucmber & steamed chikenmeat with vineger & sweetmiso sause.
・Mackerel sushi & fried ginkgo

Hot dish
・Crub miso in steamed egg custard with truffle & commsome sause.

Sashimi
・Tuna, amberjack & red snapper with soysauce for sashimi.

Boiled dish
・Simmered HAKONE-pork with vegetables.

Grilled dish
・Grilled barracuda with japanese sause grilled vegetables & wheat bran with miso.

Meal
・Pot style cooked rice with salmon & mushrooms.
・Japanese clear soup&Pickles- vegetables.

Dessert
・Original dessert.
・Vanilla ice cream,coconut milk,red bean jam&tapioka.

※写真はイメージです。
※食材によるアレルギーなどがございましたら、あらかじめ係へお申し付けください。
※仕入れの都合により内容の一部が変更となる場合がございます。

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仕入れの状況により、食材・メニューに変更がある場合がございます。

仕入れの状況により、食材・メニューに変更がある場合がございます。

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吹き抜けた天井、雄大な芦ノ湖と富士山を眺めながらゆったりとした時間の中で、四季を感じる食材の味をご堪能ください。
※事前予約制です。詳しくはお問合せください。

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