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12月5日よりご提供:秋の味覚コースをご紹介いたします。
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メインダイニングルーム ル・トリアノン
至福時間を過ごす
12月5日よりご提供:秋の味覚コースをご紹介いたします。
時間:
5:30P.M.〜9:00P.M.(ラストオーダー 8:00P.M.)(予約制となります。)
・富士宮産ニジマスのタルタル ビーツのピュレ キャビア添え 軽いスモークの香りを纏わせて
・穴子のムニエル 無花果フリット ほんのりと味噌の香るシェリービネガードレッシング
・ビーフコンソメスープ 鴨のポシェ フォアグラ ポロ葱を添えて
・太刀魚と茸のソテー オマール海老とトマトのクリームソース
・静岡そだちフィレ肉のグリル マッシュルームのタルト仕立て トリュフソース
・ショコラテリーヌと箱根山麓紅茶のクリーム
・パン
・コーヒーと小菓子
【Bonheur】
・Tartare of Rainbow Trout with Beet Purée and Caviar with a Smoky Flavor.
・Meunière-Style Sea Eel with Fig Fritters and a Sherry Vinegar Dressing with a Miso Flavor.
・Beef Consommé Soup with Poached Duck, Foie Gras, and Leeks.
・Sautéed Cutlass Fish and Mushrooms with Lobster and Tomato Cream Sauce.
・Grilled Japanese Prime Beef Fillet with with Mushroom Tart and Truffle Sauce.
・Chocolate Terrine with Hakone Local Tea Cream.
・Bread
・Coffee and small sweets
* Price included consumption tax. Additional 15% will be added for service charge.
* Please let our staff know if you are allergic to any of the seven specified allergenic ingredients(prawns, crab, wheat, buckwheat, eggs, milk, peanuts).
* Please kindly be aware that if you are allergic to ingredients other than the seven specified allergenic ingredients,in the interests of your safety, we may be unable to serve you with food or beverages.
* All items on the menu are cooked in the same kitchen facility, so there is a small possibility of cross-contamination of allergens.
【MENU】
・富士の鶏胸肉のプレスとりんごムースでコーティングした胸肉 2種の味わい
・マッシュルームのポタージュ ナッツのアクセント カプチーノ仕立て
・クロムツのソテー 彩り野菜のハーモニー 蕪のクリームソース
・箱根西麓牛フィレ肉のグリル 牛蒡のキャラメリゼ 黒胡麻風味 生姜香るポルトソース
・洋梨のタルトタタン 丹那全乳ヨーグルトのソルベを添えて
・パン
・コーヒーと小菓子
【Parfait】
・Pressed Fuji Chicken Breast and Apple Mousse-Coated Breast Two Types of Flavors.
・Mushroom Potage with a Nutty Accent, Cappuccino Style.
・Sauteed Cardinal Fish with Hot Vegetables and Turnip Cream Sauce.
・Grilled Hakone Seiroku Beef Filet with Caramelized Burdock,Black Sesame Flavor.
・Pear Tart Tatin with Yogurt Sherbet.
・Bread
・Coffee and small sweets
* Price included consumption tax. Additional 15% will be added for service charge.
* Please let our staff know if you are allergic to any of the seven specified allergenic ingredients(prawns, crab, wheat, buckwheat, eggs, milk, peanuts).
* Please kindly be aware that if you are allergic to ingredients other than the seven specified allergenic ingredients,in the interests of your safety, we may be unable to serve you with food or beverages.
* All items on the menu are cooked in the same kitchen facility, so there is a small possibility of cross-contamination of allergens.
※食材によるアレルギーなどがございましたら、あらかじめ係へお申し付けください。
※仕入れの状況により、食材・メニューに変更がある場合がございます。
※上記税込み料金に別途サービス料15%を申し受けます。